BuzzadorBlog

torsdag 26 juni 2014

Livet fyllt med knasigheter =)

Jag är ju som jag är och kommer förbli som jag är =) Galen, spontan och impulsiv med en svag förmåga till planering haha

Var på Ikea i går med Sandra och Linnea... En upplevelse hahaha Kul som attan...

Enda som var synd är att jag missade att filma när Sandra och Linnea bar upp någon kartong till Sandras lägenhet på tredje våningen =)

Så började vi våran dag på Ikea, jag i vagnen och Linnea bredvid =)


Vi avslutade med fem vagnar på två pers =) Bra jobbat!!
Jag skulle BARA handla teskedar men fanns inga separata skedar så vart två plastlådor med lock till hundsakerna i den nya bilen, två korgar i tyg till grindarna som oxå ska in i bilen, ett överkast med kuddar jag suktat efter läääänge, två koppar (som om jag behövde fler) och så super fyndet!!! En mörkläggningsgardin på 2 meter för håll i er nu,..... 125 kr!!!

Min nya kopp!!! Hur mysig som helst att dricka kaffe ur!! 


Nu ska jag strax hoppa i nå kläder (alltså andra kläder) och bege mej ut i hundtränar världen på Nyborg =)




söndag 22 juni 2014

Nya böcker

Som många vet är jag en riktig bokoman och läser i princip dagligen. Det är för det mesta skönlitteratur och biografier men nu har jag beställt tre nya böcker, tänkta till nästa sommar =)




Jag ska odla lite eget tänkte jag nästa år, nu då jag är helt på det klara med vart jag ska jobba och sådant. Jag kommer ju sluta pendla vilket i sej leder till mera tid hemma och så kommer jag förhoppningsvis kunna styra lite mera på min tid då jag ska jobba och inte =) Först hade jag tänkt mej jordgubbar, kanske smultron och sådana mindre enklare saker men vem vet, kan bli potatis och massa annat med =)



Även höns har jag tänkt skaffa, verkar vara hur mysigt som helst att ha sånna men känner att jag måste lära mej mer om det innan jag skaffar dom och kanske hinner jag bygga deras hem nu under sommaren/hösten =)



Läser Claras blogg (klicka på namnet för att komma dit) och ja, vad ska jag säga? Hon verkar ha så många bra ideer och tankar att hennes bok kanske kan få mej kreativ?? Fast jag är rätt  kreativ men inte på det sättet. Vill kunna pyssla på hemma och få det som jag vill... Gillar du det gamla fast i ny version men har bara inte den där biten som saknas för att kunna få till det. Många versioner i huvudet finns om hur jag vill att mitt hem ska vara så why not??

Klicka på bilderna för att läsa mer om böckerna och jag ska försöka recensera mera av det jag läser åt er =)







Alltså.....

Vart har sommaren tagit vägen??? Inte fan ska det vara såhär kallt och tom snöa under midsommar!?!?!?!?!!! Inte nu för att det har snöat där jag är men längre norrut å så...

Idag har jag och Miran haft en bara vara dag, man behöver faktiskt inte träna eller fysa alla dar i veckan, trots att det är så kul att det lätt blir så =)
Sovit mest hela dagen efter en natts jobb så vi tog bollen och kastaren med oss upp på blötmyran och lekte loss lite, tills bollen gick sönder ;)

Ska försöka mej iväg på lite sök i morgon om jag hinner vakna tills dess haha =)


lördag 21 juni 2014

Glad midsommar

Glad midsommar på er alla =)

Längesen det kom en uppdatering här nu men ska göra ett nytt försök att ta mej i kragen *harkel*

Hunnit med endel sen sist jag klottrade något här, en kort resume ;)

Semester hos systeryster, kennelläger, hundträning, tävlingsplanering, examen så nu kan jag titulera mej socialpedagog och inte blivande =)

Just nu har jag tagit ett stort beslut som jag tror kommer påverka mej enbart positivt. Jag kommer säga upp mej från mitt fasta jobb för att springa som timvikarie i Kalix tills jag hittar det jag vill jobba med. Kommer vara slitit och kämpigt mellanåt men jag ser som vanligt positivt och ljust på det hela då jag har större möjligheter att påverka mitt liv utanför jobbet.
Nu knegar jag på i sommar som boendehandledare till ett gäng ensamkommande flyktingpojkar och det fungerar alldeles fin fint =)

Mira då? Ja hon går från klarhet till klarhet min lilla tokmaja =) Mitt mål från föregående års kennelläger är uppnått med råge så nu ska vi nöta nöta nöta och slipa detaljer så snart sopar vi banorna där ute på tävlingarna =)

Jag har även ingått i ett nytt koncept för bloggare i norr... Leta rätt på knappen BDBlogg så kan ni läsa mera =)

Ha de gött allesammans där ute, och kom ihåg, gör inget som jag inte hade gjort ;)