BuzzadorBlog

måndag 15 december 2014

Bortglömd musik

Ibland blir det som så att man glömmer bort viss musik som man inte dammat av och lyssnat på på ett tag. Så hipps vipps scrollar man i listan man har med spellistor på sin spotify och hittar massa musik man glömt att man hade ;)

Inatt dammar jag av mina listor med Sonata Arctica och delar med mej av några till er här =)

Last drop falls



Tallulah


Paid in full


Replica


The wind beneath my wings

Kan dela med mej av hur många som helst känns det som men jag överlämnar resten åt er att utforska =)


söndag 14 december 2014

Musik som ger mej rysningar

Dessa två låtar alltså... En gammal goding i ny tappning och en helt ny låt för mina öron iaf... Lyssna se och njut =)

Mollie Linden Purple Rain (idol finalen)


Amanda Jenssen & Ola Salo Greetings from space (så mycket bättre)

lördag 13 december 2014

Boxar

Alltså shit vad mycket olika boxar man kan prenumerera på!!!

Boxar som kommer hem till en i brevlådan varje månad innehållande olika produkter som är bra och som man kanske inte provat annars. Endel prover och en del fullsize grejjer =)

Jag själv prenumererar på Glossy Box just nu men kanske man byter?? Hmm här finns ett gäng intressanta iaf ;)

Glossy Box 
The Healthy Box
NaturalBox
Testagram
Delikatessboxen
Godisboxen
PetBox


Finns som sagt endel, googlade bara på prenumeration boxar och hittade massor! Tyvärr är jag ju inte så rik att jag kan ha alla men kanske växlar lite periodvis??

Just nu har jag ju som sagt Glossyboxen men kanske byta, frågan är bara till vilken?? Vad tycker du???

fredag 12 december 2014

Så oinspirerad jag är

Ja det är snart jul och i normala fall brukar jag spritta av glädje, julpynta och julbaka i massor men nu har jag noll känsla av jul! Julmusik brukar falla mej i smaken men i år vill jag bara kräkas åt allt vad jul heter.

Ja jag har julpyntat med några stjärnor, tomtar och ljusstakar i fönstren men thats it liksom. Jag blir förbannad på Mix megapol som BARA spelar julmusik och ratar dom totalt.
Vart har min julglädje tagit vägen? Har det med min brist på familj att fira jul med sådär som man bör att göra? Att jag ofta och även i år jobbar julen? VAD VAD VAD?

Något juligt väder har vi inte heller då det ena dagen regnar och/eller är plusgrader och någon dag senare tokkallt men snön behagar inte dyka upp? Kommer julen komma tillbaka till mej eller kommer jag bli mer och mer lik Grinchen?


Jag går runt och tittar på julpynt hos andra då jag är ute med hunden och ser hur mysigt det är och kan vara men jag kan inte förmå mej själv att göra mer mysigt och juligt hemma i mitt hem. Nä tror snart jag bojkottar julen för i år och tar ner julsakerna igen då det ändå inte fyller mej med någonting som de brukar.

Fast kanske väntar till efter jag varit i sjöfallet och julmiddagat och partajjat lite så kanske det blir bättre, eller?!?!?!

torsdag 11 december 2014

Tv å lite att göra....

Ibland då jag har haft vaken natt och orken till massa aktiviteter och göromål inte riktigt finns hamnar jag lätt på soffan med tvkontrollen i handen =) Så idag med....

Hamnade på Ullared mitt i allt och började klura på nåt galet äventyr i sommar... Kanske packar in brudarna i bilen och rattar dit för lite shopping, vad tror ni grils??

En vecka på vägarna i sverige och några dagars shoppingmania???  Jag menar, om tillochmed gällivareborna åker dit för att det lönar sej så hallå!!! Vad har vi missat???
hahha

Bloglovin =)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4844903/?claim=9zkxyrm6r7x">Följ min blogg med Bloglovin</a>


Strunta i de kryptiska sakerna här ovan =) Min blogg kan ni nu lätt följa via bloglovin =) Klicka på den stoooora vita bilden med en teckning här till höger om inlägget så kommer ni direkt till min sida =)

onsdag 10 december 2014

TE!!

Jag varvar hej vilt mellan att dricka kaffe och te. Just nu är det mycket te då det känns mysigare att krypa upp i favorithörnet av soffan med bästa filten från Living and Room av corall fleece, dyra men helt klart värda priset!!!

Av en händelse igår när jag sprang in på ICA för att handla nattens ätbarheter så hittade jag detta te och det är helt ljuvligt underbart!!!



Lagomt kryddigt och samtidigt fruktigt!!!!

tisdag 9 december 2014

Vilken vecka asså

Ja ni ibland undrar jag hur allt bara liksom blir som det blir...

Jobbar måndag 15-21.30 och 23-08 (vaken natt)
tisdag 23-08
onsdag 23-08
torsdag 23-08
fredag 23-08
Lördag åker jag och min BFF WW MB SB (kärt barn har många namn) till stora sjöfallet för julmiddag mm och ja ni hur fasiken ska det gå till???

Ja men visst, det löser sej och sova kan man alltid göra i graven och har jag lite tur så får jag sova från jag kommer hem och många många timmar till innan det är dags för mera jobb... Har ju ledigt helgen iaf mohahahhahaha

Har ju oxå börjat smått att gå intro på 2stajl här i kalix. Har ni inte spanat in den butiken än så gör det bums!!!! Ska knega lite där då ägarna är i thailand i februari så måste ju lära mej sortimentet ;) Kul är det och omväxlande men bara inse denna vecka kommer jag inte hinna eller orka :/


Årets önskelista

Sådär, nu har jag ÄNTLIGEN kommit på nåt jag önskar mej i år! Vet inte varför men har varit riktigt svårt att hitta nåt jag önskar mej...

Back on Track täcke till Mira
Bestick eller något liknande, dock mer än 6 av varje
Pengar till hundkurser/läger (har tre som jag vill åka på under 2015)
Biljetter till musikalen Champions of rock
Ett besök hos frissan
Klippkort hos kiropraktikern
Foam roller 
Gymkort
Musmatta gärna bild på Mira eller annat, suprise me =)
Ett SSD minne......
En bli bortskämd kväll med massage, middag å så
En utekväll
Träningsdagbok till Mira från Bellsebubs Lydnad  eller denna
Ett par bra handskar till hundträning, varma, smidiga och fingermodell är krav
Icebug sko
Kalender för 2015
Glitter mascara låter kanske barnsligt men ack så jag vill ha en ;)




För att underlätta för er så har jag länkat till sidor, bilder mm för att ni som känner för det eller anser att jag är värd något paket ska ha lättare att hitta vad jag menar eller få inspiration =)

tisdag 2 december 2014

Fyllde år

Igår och fick en massa underbara presenter =)

Krukväxter, datamus, örngott med texten världens bästa kompis, biljetter till Al Pitcher som vi var och såg igår, parfymset, teckning, chokladask, tröja och mössa, ballerina pepparkaka och massa roligt sällskap!!

Men jag ska nog vara ärlig och säga att bästa presenten fick jag dagen innan av underbaraste Mira <3
Var funktionär på rallylydnadstävlingen som var under helgen och fick ett spontant galet infall och tävlade trots ny lokal och att vi inte tränat rally sen förra säsongen. Tur att jag gjorde det för vi kom på en 10:de plats av 30 tävlanden med poängen 76/100 =) Jag mer än nöjd och tänk kära läsare.. Hade jag snurrat åt rätt håll vid en skylt så hade vi knåpat ihop 86 poäng!!
Nu har två två godkända resultat i nybörjar klassen så en till sen avancerar vi till fortsättning =)

Jag hade även bakat lite till mitt kalas, tårta med gelehallon fluff, geisha fluff och polkagrädde. Låter som världens värsta kombo men vart faktiskt riktigt supergott =). Kolasnittar med muscovado socker, saffrans och vit chokladkladdkaka och falska tosca rutor.

Orkar inte lägga ut recepten nu så det kanske kommer en annan gång =)